Schoonmaak

Meldingen over de schoonmaak en het wassen van de ramen in uw woongebouw kunt u per e-mail doorgeven via schoon@vankruistumadvies.nl

Schoonmaak in de algemene ruimten

Schoonmakers houden de gemeenschappelijke ruimten in de woongebouwen netjes. Het schema van de schoonmaakbedrijven is in alle gebouwen te vinden.

Meldingen over de schoonmaak en het wassen van de ramen in uw woongebouw kunt u per e-mail doorgeven via schoon@vankruistumadvies.nl. Op meldingen die op werkdagen voor 17.30 uur binnenkomen, ontvangt u binnen acht uur een reactie. Meldingen die in het weekend binnenkomen, worden op maandag verwerkt.

Complex-/buurtbeheerder

Al onze wijken hebben een complex-/buurtbeheerder. Hij of zij let op of het in en om de gebouwen van De Goede Woning schoon, heel en veilig is. Een complex-/buurtbeheerder werkt alleen in de gedeelde ruimtes, zoals de hal , de lift en de garage. Uw complex-/buurtbeheerder is te bereiken via 079 - 343 80 00 of per e-mail via woonservice@dgw.nl.

Smart Cleaning

In een aantal complexen werkt De Goede Woning met Smart Cleaning. Smart Cleaning is een nieuwe methode van schoonmaken waarbij veel minder water wordt gebruikt. Het is onze bedoeling om dit systeem in de toekomst in al onze complexen te gaan gebruiken.

Voor meer uitleg over deze methode, klik hier voor een instructiefilm.

Voordelen

  • Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling
  • Korte droogtijd = minder kans op uitglijden = veiliger
  • 75% minder waterverbruik* t.o.v. traditionele methode (* bij 10 etages)
  • Minder belastend voor de schoonmakers
  • Sneller schoon te maken