De huurprijs

Voor het gebruik van de woning betaalt u iedere maand huur. De huurprijs bestaat meestal uit twee delen: de kale huur en de servicekosten. En soms ook warmte.

Wat zijn servicekosten?

De servicekosten bestaan uit de vergoedingen voor de bijkomende leveringen en diensten. Bijvoorbeeld het schoonhouden van de trappen en galerijen en het ontstoppen van de riolering. De servicekosten kunnen per complex verschillen.

Woont u in een complex met blokverwarming?

Dan betaalt u voor de verwarming van uw woning en voor het gebruik van elektriciteit in de centrale ruimtes van het gebouw maandelijks via de servicekosten een voorschotbedrag aan De Goede Woning. Het bedrag verschilt per woning en is afhankelijk van uw eigen gebruik.
Voor het gebruik van elektriciteit in uw woning betaalt u voorschotten aan uw energieleverancier.
Kijk hier voor meer informatie over blokverwarming.
en kijk hier voor meer informatie over de subsidieregeling in 2023 voor blokverwarming.

Meetbedrijven

De meetbedrijven bepalen bij blokverwarming het verbruik per klant. Vragen over het gemeten verbruik stelt u aan uw meetbedrijf:

Techem Energy Services B.V

klantenservice@techem.nl
www.techem.nl

Ista Nederland B.V.

info@istanederland.nl
www.istanederland.com

WarmteMeterService B.V.

afrekening@wms.nl
www.wms.nl

Hulp bij geldzorgen

Heeft u geldzorgen? Op Hulp bij geldzorgen vindt u een overzicht van organisaties in Zoetermeer die u kunnen helpen. Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp. Heeft u een huurachterstand of voorziet u dat u de huur niet kunt betalen? Neem dan contact met ons op via incassoconsulenten@dgw.nl
Samen met u zoeken we naar een oplossing of helpen wij u bij het vinden van de juiste hulpverlenende instanties.

Let op:
Alleen huurders van een woning met blokverwarming betalen maandelijks via de servicekosten een voorschot voor verwarming. Heeft u zelf een contract bij een energieleverancier, dan kunt u bij deze leverancier om meer informatie over uw energietarief vragen.

Kijk voor meer informatie op:
Maatregelen rond stijgende energieprijzen (dgw.nl)